lördag 31 januari 2015

Coeur du filé Provençale




Coeur du filé Provençale helstekt oxfilé med persilje och vitlökssmör, peppar och salt. Råstekt potatis.



Wokade grönsaker i smör och olja med vitlök, peppar mix och salt.


 

Efterrätt: hallonparfait (2 ägg, 2 dl vispgrädde, 1,5dl créme fraîche 1dl socker, 3dl hallon, 1tsk
Vaniljsocker några droppar citron). Vispa äggvitorna till hårt skum, vispa grädden fluffig. Vispa gulorna
med sockret, vaniljsockret och citron. Vispa i créme fraîche och hallonen. Blanda runt allt äggvitor, grädde och créme fraîche och hallonblandningen. Häll i silikonform och ställ i frys 3 timmar. Du kan byta ut hallonen mot smält choklad, mixat daim, kanske m&ms. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar